Inspireren en leren

Bij Charly Green is inspireren en leren een 1ste stap naar meer bewustwording. Events, workshops en individuele coaching maken hier onderdeel vanuit. We kijken samen wat passend, wenselijk en mogelijk is met als doel te prikkelen en de intrinsieke motivatie te vergroten. Medewerkers in beweging die werken aan vitaliteit en inzetbaarheid.

Gewoon doen met Charly Green:

Wij hebben tal van events en workshops georganiseerd de afgelopen jaren. Kenmerkend in onze aanpak is dat we aan de hand van jullie wensen maatwerk creëren. Wij werken met mooie partners en diverse experts dus niets is ons te gek.

Een greep uit ons aanbod
Neuroleiderschap (werken aan je interne leider); hoe werkt het brein en hou je jezelf en anderen in beweging, voeding en beweegclinics, powercoaching, feiten/fabel quiz, FitStop, slaap, yoga en mindfulness, powercoaching, aikido, vitaliteitsdagen, inspiratie met topsporters of topondernemers,

Waarmee gaan jullie je medewerkers prikkelen?

Event met impact organiseren?

Gewoon gaan doen!

Doeboek Gezonde Business

Een uniek werkboek met voorbeelden, tools en handvatten om werk te maken van gezondheid in jullie organisatie.

Bestel het boek direct hier Doeboek: Gezonde Business bestellen!

Magische events aan zee? Scroll daarvoor naar beneden!

Magische locatie aan zee!

Op zoek naar een gave plek voor een event of meeting? Tot 6 personen bieden wij een unieke vergaderlocatie op de mooiste plek van Nederland in Noordwijk. Voor grotere groepen werken wij samen met een aantal gave standlocaties!

 Neem direct contact op voor alle mogelijkheden aan zee:)

Meer over The Beach House…

Mogelijkheden en prijzen

Hoeveel energie gaat dit losmaken?