Vitaliteitscoaching

Duurzame successen halen?

Waar ligt voor jou de winst? Slaap, Bewegen, Voeding, Positief denken, Werk, Thuis, Ontspanning, Passie of gewoon meer Persoonlijk Leiderschap pakken? Het moeilijkste wat er is, is nieuwe routines leren of niet helpende afleren. Daar heb je soms support bij nodig. Gun jezelf en je collega’s een professioneel buddy die je echt verder op weg helpt!

Wij werken met zeer goede coaches, geen vaag gedoe maar concreet en weten van aanpakken, HBO geschoold en veel ervaring en expertise binnen bedrijven.

Wij werken vanuit een totaalaanpak met teams en individuen. Successen creëren, meer energie en hogere inzetbaarheid is ons doel.

Greep uit ons aanbod

Persoonlijke begeleidingstrajecten

1 op 1 coaching door top-vitaliteits-professional. Live of offline. Beste effect minimaal 4,5 uur gedurende half jaar. Resultaat: duurzame gedragsverandering.

Trots op deze resultaten ( 2023 Smurfit)

Inloop vitaliteitsspreekuur

Aanwezigheid van een top-vitaliteitscoach op locatie of online. Medewerkers en leidinggevenden kunnen (laagdrempelig) op afspraak of spontaan binnenlopen. Resultaat: reflectie gezondheid/ vitaliteit/energiemanagement. Kennis ophalen en haalbare acties bepalen.

We zien dit het beste werken als (duurzame) opvolging van een ambassadeurs programma of Charly’s (Health)-Check (PMO).

Powercoaching of speeddate met een vitaliteitscoach

In korte tijd gesprekken over vitaliteit adv de 10 energizers in de FitStop. Deze worden vaak ter plekke of vooraf ingevuld. Resultaat: prikkelen en reflecteren op je energiebalans.

Leuke prikkel tijdens events of teambuilding waar mensen even ‘langs’ kunnen lopen.

Workshops

Veel afgenomen en goed gewaardeerde workshops zijn bij ons:  FitStop, Fit brein, Voeding, Bewegen, Slaap, Ontspanning, Alcohol/ Roken etc. Staat je wens-onderwerp er niet bij? Vraag het dan!

Onze workshops passen we altijd aan op wat er bij jullie speelt. Betrekken de medewerkers actief ( geen ‘zend’ verhaal). Iedereen gaat weg met concreet actieplan

Tijdsduur varieert van 1 tot 3 uur. Wat is mogelijk?

Inmiddels hebben we ook een groot aanbod van super interactieve online workshops die erg goed gewaardeerd woorden door deelnemers ( o.a FitStop en Fit Brein 8+)

Charly’s Check, de gezondheidscheck met impact

De gezondheidscheck met impact en een persoonlijk verbeterplan. Naast het meten ligt vooral de nadruk op gedragsbeïnvloeding. Waar heb je zelf invloed op? Resultaat: meer eigenaarschap eigen gezondheid en persoonlijk gezondheidsplan.

Lees hier verder

Ambassadeursprogramma

Met de mensen die wel willen werken aan meer energie, gezondheid en welzijn een campagne starten die zich als een olievlek over de organisatie laat uitvloeien. We hebben diverse vormen maar de beste die werkt is 10% van de medewerkers een persoonlijk begeleidingstraject bieden en trainen van ambassadeurs kwaliteiten!

Met deze programma’s halen we de beste effecten: vitaal DNA!

Organiseren van events

Bedenk het en we gaan het mogelijk maken. Geen ideeën? Dan denken we mee! Bij diverse grote en kleine organisatie hebben we mooie dagen mogen organiseren. Vanuit ons brede netwerk kunnen we alle kanten op! Leuk, impact en beweging ( letterlijk & figuurlijk) is ons motto.

Lees hier meer over onze events

Vitaal onderweg Code 95 U19-Leefstijl

Gave trainingen waarbij we zelfs chauffeurs verleiden tot meer vitaliteit! Check ook onze flyer: code95

Houd stress gezond!

Beter leren omgaan met gevoelens van stress?

Boek een online Fit Brein sessie. In 1,5 uur met je team werken aan een fitter brein waardoor je meer veerkracht ontwikkelt om stress gezond te houden.
Of doe met elkaar de Heartmath. Een coach komt op locatie en gaat de stress meten. Inclusief tools en begeleiding om zelf als direct je stress te verminderen!

Lees verder over de Heartmath-aanpak

Training specifiek gezondheidszorg/ ggz hulpverleners

Winst met leefstijl Kick-off training

Onze leefstijl kick-off training is vaak de start, of de motor, om aandacht voor gezondheid en leefstijl meer eigenaar te laten zijn van de hulpverleners/ teams. Er is aandacht voor de eigen vitaliteit (duurzame inzetbaarheid) , noodzaak voor meer aandacht voor gezondheid en leefstijl in de GGZ en hoe je hier kan verbeteren. We eindigen de trainingen met concrete verbeterideeën die teams met elkaar gaan bedenken.

Superleuke, energieke en impactvolle training met een evaluatiescore van gemiddeld een 8,5!

+/- 3 uur

Lees hier ons aanbod Zorg brochure – 2021

verder lezen: Gezond in lichaam en leefstijl

Samen focussen op leefstijl (opleiding tot Leefstijlexpert in de zorg)

Vervolgtraining voor hulpverleners om coachvaardigheden te vergroten en de kennis in vitaliteit. deze training is maatwerk. We passen deze aan op het bestaande niveau.

Veel interactie en oefenen op basis van gevalideerde en bewezen theorie staan centraal.

Deze training kan in combinatie gegeven worden met het toepassen van E-health programma zoals GILL:http://www.stichtinggill.nl

Zie hier een voorbeeld trainingsopzet:

Gezond in lichaam en leefstijl

Werken met E-Health programma GILL

GILL, Gezond in Lichaam en Leefstijl.

De E-health buddy die je clienten helpt naar meer gezondheid.

Om E-health succesvol effectief te laten zijn is het belangrijk dat hulpverleners het leuk en zinvol vinden om in te zetten in de behandeling en begeleiding. Wij hebben daarvoor mooie trainingen ontwikkeld.

Klik op onderstaande onderdelen waar je mee aan de slag wilt gaan:

Gill en Leefstijl

Gill en Somatische screening

Gill en Screening en Leefstijl

Op weg naar een Rookvrije organisatie

Stoppen met roken campagne

Zie hier wat wij doen om de reis naar een Rookvrije Organisatie te laten slagen en zelfs leuk te maken!

Neem snel contact op voor mogelijkheden die bij jullie passen!

Bedrijven die gewoon doen!