1. Winst met leefstijl

Ons programma Winst met leefstijl bestaat uit diverse onderdelen. Let op: van te voren stemmen wij het programma met u af op de aanwezige kennis, vaardigheden, behoeften mogelijkheden!

Veelal starten we met een training van 1 a 2 dagdelen waarin we uw team uitdagen verbeterslagen te maken naar een ‘gezondere cultuur’ in de patiëntenzorg, op afdelings- of team niveau of in de organisatie. Wij gebruiken hiervoor actieve werkvormen. Iedere drie maanden is hierop een vervolg om borging en verdieping tot succes te realiseren.

Daarnaast creëren we bewustwording door het vergroten van kennis. Kennis over gezondheid en ziekte, bijwerkingen van medicatie, actuele ontwikkelingen (positieve gezondheid, richtlijn etc.). Dit passen wij altijd aan op de doelgroep.

Door het vergroten van de bewustwording zal tevens eigenaarschap ontstaan op het thema leefstijl onder de medewerkers. Doordat we in de training bottom-up de medewerkers meenemen en in oplossingen denken zorgen we ervoor dat het doel; het vergroten van vitaliteit bij medewerkers en cliënten, vergroot wordt. Tevens is motiverende gespreksvoering een belangrijk onderdeel binnen onze trainingen. Op een energieke wijze gaat men hiermee aan de slag, zodat motiverende gespreksvoering ondersteuning biedt bij het werken met Leefstijlinbeeld. N.B. Tijdens de trainingen wordt er ook een blik op de eigen gezondheid geworpen en waar mogelijk doelen gesteld.

Onze trainingen worden gemiddeld gewaardeerd met een 8,5.

 

Wenst u meer informatie over dit programma te ontvangen?

500 tekens over

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 –