4. SRH met leefstijl

Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen (SRH) is een praktische methodiek die professionals in staat stelt op een systematische wijze een individuele begeleidingsrelatie op te bouwen, een zorgplan vorm te geven, een cliënt te ondersteunen bij diens wensen en zorgbehoeften en de kwaliteit van een leef/werkmilieu of sociaal netwerk te verbeteren.

SRH met leefstijl is een specifieke uitvoering van SRH met het programma Winst met Leefstijl van Charly Green. Dit programma gaat over het bewust worden van de relatie tussen leefstijl en (on)gezondheid; hoe daag je je cliënt uit om met leefstijl te werken aan zijn eigen herstel? De basis van SRH met het programma Winst met Leefstijl laat u zien met welke attitude, technieken en beïnvloeding van omgevingsfactoren bijdragen tot verandering. Door op deze wijze aan de slag te gaan wordt veranderen leuk en effectief. Een hulpmiddel hierbij is het digitale programma: http://www.leefstijlinbeeld.nl/.

Charly Green is een organisatie die adviseert en ondersteunt bij het bevorderen van gezonder gedrag en zelfmanagement van cliënten bij herstel en preventie. De uitdaging ligt hier om gezond gedrag makkelijker, toegankelijker en leuker te maken voor cliënten, medewerkers en organisatie.

Data en locatie
Deze opleiding, die bestaat uit 3 dagen basistraining en 4 keer 3 uur methodische werkbegeleiding, wordt incompany uitgevoerd.

Wenst u meer informatie over dit programma te ontvangen?

500 tekens over

Uw gegevens

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 –