Het Charly Green A-Team

Charly Green bestaat uit een team met adviseurs en daarnaast een groot netwerk met enthousiaste experts, coaches en trainers die zich iedere dag weer inzetten om u de beste ‘blijvende’ oplossing te bieden met impact.

Wij willen voor u de totaaloplosser zijn om u of uw organisatie vitaler te maken!

Maak alvast kennis met onze A(dvies)-team:

 

Sonja van Hamersveld

Na haar carrière in de gezondheidszorg is Sonja het ondernemen heel letterlijk gaan nemen. Sonja heeft Charly Green opgericht om sneller en efficiënter te kunnen innoveren en vitale verbeteringen in gang te zetten. Naast haar werkzaamheden voor Charly Green probeert zijzelf ook fit te blijven. Haar ontspanning vindt zij o.a. in sporten zoals hardlopen en yoga. Uitdagingen door jezelf af en toe even flink uit de comfort zone te halen houden haar scherp en gemotiveerd!

leonie-spierenburg-charly-green

Leonie Spierenburg

Na een aantal leidinggevende functies in de retail en de laatste jaren voor The Brown Paper Company gewerkt te hebben zet zij zich nu in met Charly Green om Nederland vitaler te maken! Zij gelooft dat het de verantwoordelijkheid is van zowel de werknemer als werkgever om te werken aan je inzetbaarheid, bijdrage en energie. Door haar management en HR achtergrond heeft ze een brede basis om bedrijven te adviseren duurzaam in te zetten op de vitaliteit van haar medewerkers. Leonie heeft 2 mooie kinderen, is sportief en reislustig.

saskia-ploeg-charly-green

Saskia Ploeg

Saskia Ploeg, onze gezondheidsadviseur die zowel op organisatie-, en ook op individueel niveau meedenkt. Een expert in vitaliteit, een verbinder en altijd op zoek naar de synergie tussen partijen voor de totaal oplossing voor de klant. Saskia is creatief, betrokken en denkt en doet graag mee. Inmiddels een fanatiek sporter, moeder van 2 kinderen en altijd in ontwikkeling.

Willem Bos

Willem Bos adviseur bij Charly Green. Hij groeide op in een echt topsportgezin. Was, en is, gericht op presteren en topsport (wielrennen en schaatsen). Willem heeft van jongs af aan geproefd aan ‘best of both worlds’ en zelf gekozen voor een businesscarrière.  Willem richt zich op het in beweging krijgen van mensen om deze fitter, gelukkiger en beter inzetbaar te krijgen. Zijn kennis en ervaring van topsport neemt hij hierin mee, evenals zijn affiniteit met de menselijke en mentale kant van het vak

Astrid Frijlink

Astrid Frijlink, het voorbeeld van continu in beweging blijven en het durven maken van keuzes voor persoonlijke groei. Zij heeft zich na een carrière switch van project manager in de financiële wereld ontwikkeld naar vitaliteit/duurzame inzetbaarheidscoach en inmiddels salesmanager bij Charly Green. Zij ziet altijd veel kansen voor bedrijven en wat er te winnen is met meer vitaliteit en wil dat BV Nederland ook laten ervaren. Het beste uit medewerkers halen met een aanpak op maat! Astrid blijft zelf in shape door zeer korte maar uiterst effectieve trainingen en vindt ontspanning in reizen.