Charly’s Coaches voor winst met leefstijl!

Waar ligt voor u de winst? Wat kunt u zelf doen voor een vitaler gevoel en hoe houdt u dit vast? Geen kortdurende aanpassing maar structureel gezonde stappen zetten in uw leven. Wat zou een Charly’s Coach voor u kunnen betekenen? Lees meer over Charly’s Coaches en de inzet van Charly’s Coach voor bedrijven. Zie hier informatie over vergoedingen en pakketten voor particulieren  Aanbod Charly’s Coach 2017 voor particulieren

Kies hieronder uw eigen leefstijlcoach voor uw winst met leefstijl:

Wat is een Charly’s Coach?

Charly’s Coaches zijn deskundige preventieprofessionals, allround opgeleid in gezonde leefstijl en gedragsverandering. Een Charly’s Coach denkt met u mee en ondersteunt bij het verkennen en inventariseren van uw mogelijke aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van: meer energie, werk-privébalans, gewichtsverlies, bewegen, ontspanning, ondersteuning van bepaalde ziekten of chronische aandoeningen.

Met aanvullende informatie, gevraagd advies en coaching wordt u gestimuleerd in het bepalen van reële doelen en stelt u uw eigen actieplan op. Een Charly’s Coach werkt altijd met het instrument Leefstijlinbeeld.nl zodat u direct beschikt over uw eigen leefstijlplan.

Gaat u ook de uitdaging aan om zelf te sturen op een gezonde koers in 2016? Klik op uw regio en maak uw keuze!  Zie ook wat de Charly’s Coach nog meer doet op de website van de coach.

 

 

Charly’s Coaches voor bedrijven

Charly’s Coaches worden ook preventief ingezet binnen organisaties. Zij voeren persoonlijke gesprekken in de vorm van een spreekuur, speeddates of op afspraak. Ook bij verzuim reactiveren onze professionals de zieke medewerkers door de bewustwording en eigen verantwoordelijkheid voor gezondheid bespreekbaar te maken en hiermee het zelfherstel te vergroten. Daarnaast gaan de Charly’s Coaches graag in gesprek met managers en leidinggevenden, om hen uit te dagen hoe zij samen met hun medewerkers de organisatie vitaler kunnen maken.

Bedrijven aanbod van de Charly’s leefstijlcoach

Charly’s Coaches staan voor u klaar!IMG_6983

Inlog Charly’s Coaches