Charly Green zoekt ervaren organisatieadviseurs!

Ben jij die energieke verbeteraar met visie en expertise op organisatieverandering en een hart voor vitaliteit & inzetbaarheid van medewerkers? Heb je daarnaast een HBO of WO achtergrond, ervaring met advisering en projectmanagement, interessant netwerk en ontwikkelde commerciële en verbindende vaardigheden? Je bent zelfstandig ondernemer en wil graag groeien en werken met een energiek team, die zichzelf iedere dag wil verbeteren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij werken binnen het Charly Team met een aantal adviseurs/ programma managers en hebben diverse externe partners met wie wij mooie programma’s inrichten voor onze klanten. Ons doel is samen excelleren om de beste resultaten voor onze klanten te realiseren en daarbij ook onze bijdrage aan een vitaler Nederland.

1. Wil jij je committeren en verder ontwikkelen binnen Charly Green?

2. Beschik je over een interessant netwerk en ben je bereid deze open te stellen?

3. Heb je ervaring in het behalen van concrete resultaten op het gebied van duurzame inzetbaarheid?

4. Ben je creatief om onze klanten op sessies maximaal uit te dagen en te inspireren?

5. Ben je voldoende energiek en mentaal topfit om samen met onze klant de hoogste resultaten te halen?

Ben jij degene waarmee we nog weer sneller kunnen gaan en scoor je gemiddeld hoger dan een 8 op de vragen reageer dan snel! Dan ontvangen wij graag van jou een e-mail met daarin een (korte) motivatie en je CV. Stuur je email naar info@charlygreen.nl. Gezien onze teamsamenstelling gaat onze voorkeur uit naar een man.

Wat heeft Charly je te bieden?

Werken met een top team waar iedereen iedere dag beter wil worden maar ook tijd en ruimte voor fun, je eigen ruimte en ontwikkeling. Werken voor hele mooie en betrokken klanten waar je een partner bent om deze weer een stap verder te brengen. Samen sneller gaan in een team met een visie en gave samenwerkingspartners om bij klanten transitie programma’s te laten slagen.Interessant beloning en businessmodel met groei mogelijkheden naar partnerschap. Kortom: een topspeler in de markt die wil opvallen door maatwerk, betrouwbaarheid en meebouwt aan de droom van de klant en daarbij zelf maximaal vitaal inzetbaar wil zijn!

Andere samenwerkingsvormen?

Heb jij een dienst of een product die aantoonbaar effect heeft laten zien bij het verhogen van de inzetbaarheid voor medewerkers of verbeteringen voor betere preventieve gezondheidszorg. Schroom dan niet om je product of dienst te omschrijven met de daarbij bereikte resultaten. Stuur je motivatie naar info@charlygreen.nl