Hoe maak je impact met het thema vitaliteit?

Vitale organisatieontwikkeling

Wil je als organisaties echt van A tot Z aan de slag? Dan bieden we een route die echt verschil maakt met als resultaat een Vitaal DNA. Onze adviseurs denken graag mee in het gehele proces: van bewustwording en draagvlak creëren tot aan tools voor medewerkers en management die werken.
Wij leveren een concrete bijdrage in visieontwikkeling en implementatie en gebruiken daarbij effectieve tools als de Vitale DNA Scan, Vitale Stappen Plan, Leiderschapsscan en de Inspiratiebooster. Van inspiratie tot realisatie!

(Tijdelijk) Interim/ projectmanagement of HR ondersteuning/ coaching

Soms is er iets extra’s nodig. Bijvoorbeeld ten gevolge van crisis, bijsturing, ziekte of zwangerschapsverlof. Wij bieden passende oplossingen voor een tijdelijke situatie. Wij stappen snel in om een project aan te sturen, te begeleiden, succesvol te realiseren en/ of vlot te trekken. Hands- on!

Wij werken samen met diverse experts zodat we de beste match met jullie vraagstuk kunnen maken.

Wat krijg je van van ons?

Wij maken energie los en laten concrete resultaten zien. Belangrijke kenmerken in onze aanpak zijn: werken aan cultuur en gedragsverandering met pakkende communicatie en een methodische werkwijze. Bewezen effecten van onze aanvliegroute zijn: aanspreekcultuur, (persoonlijk) leiderschap, productiviteit omhoog, weer werkplezier en verzuim reductie.

Een 'werkend' voorbeeld: vitaalste bedrijf Gelderland

Vitaal tot in het DNA?

Gewoon doen!

Bedrijven die gewoon doen!