Resultaten:

Borging leefstijlprogramma’s in diverse zorgonderdelen en behandelaanbod. Meer kennis bij hulpverleners over eigen gezondheid, medicatie, somatiek en noodzaak voor gezonde leefstijl in behandeling en begeleiding.
Al meer dan 2000 cliënten begeleidt met het Ehealth programma Leefstijlinbeeld.
Gezondheidswinst bij patiënten en medewerkers: o.a. stoppen met roken, afvallen, minder energydranken, minder negatieve stress, minder medicijn gebruik.

“Als je het doet, doe het dan goed! Dat is mijn motto. Helaas gold dit bij mij ook voor roken en frisdrank drinken. Door gesprekken met mijn leefstijlcoach schiet ik hier niet meer in door en voel ik mij meer in balans.”

Piet

“Ik mis vriendschap en liefde. De leefstijlgesprekken hebben mij geleerd te praten over eenzaamheid en intimiteit. En dat helpt. Ik voel mij begrepen en ben goed op weg!”

Otto

“Door de training "voel je vrij! stoppen met roken" is het me gelukt te stoppen. Nu ga ik met mijn leefstijlcoach aan de slag om in mijn eigen tempo gewicht kwijt te raken. Dat gaat goed! Ik heb gekozen voor een uur wandelen per dag en ik start met het eten van vezelrijke producten. Ik heb nu ook geen darmklachten meer.”

Takki